Turer

Rindal er et paradis for deg som liker naturen. Med oppkjørte skiløyper og milevis av turstier er det lett å trives utendørs. Som del av Trollheimen finner du både små og store utfordringer å velge mellom i fjellet.

Badeplasser

Elva renner gjennom dalen og lager mange attraktive kulper. Vi har friske fjellvann og en populær badeplass midt i sentrum.

Igltjønna badeplass 

Midt i Rindal sentrum ligger Igltjønna – rindalingenes velkjente badeparadis med det varmeste badevannet i bygda. Badeplassen har alle fasiliteter og kort vei til alle andre tilbud i Rindal sentrum. På varme dager om sommeren er det yrende liv her. 

Rundt vannet går en tursti og du kan ta en kort spasertur innom fuglekikkertårnet, eller benytte badeplassen på den andre siden av vannet.

Ved Igltjønna finner du parkering, toaletter, kiosk, volleyballbane, badstue, brygge med stupebrett, stupetårn og lekeplass.  

Grønlivatnet

Ved Grønlivatnet er det langgrunt, og badeplassen passer veldig fint for små barn. Det er tilrettelagt med grillhytte og lekeapparater for de minste. Det er mange fine hengekøyetrær her og fint å slå opp telt ved vannet. 

Grønlivatnet har også to andre badeplasser på vestsiden som er åpne for alle. 

Rørvatnet 

Rørvatnet ligger i Rørdalen. Her er det forskjellige aktiviteter for barn og volleyballbane som brukes av både store og små. Det finnes toalett, stupetårn, gapahuk, grill, bord og benker.

For å komme til badeplassen ved Rørvatnet bruker man bomvegen som går fra Rørdalen, eller vegen fra Haugen gård på Rindalsskogen.  

Elvahølene – friskt og kaldt

Elva renner gjennom hele dalen, og er naturlig nok den mest tilgjengelige badeplassen for de aller fleste i bygda, når man trenger avkjøling på varme dager. Det er mange fine høler, noen kjente og mange mindre kjente. Noen er lett tilgjengelige, og noen er godt gjemt.  

Under Bolmebrua, ved Bolme pensjonat, er elva ekstra djup. Her er det ofte badeliv på varme dager.  I Folddalen finner vi naturens eget badeland, med naturlige sklier og plasser å stupe og hoppe fra. Fra industriområdet i Stokkøyan går det en veg ned til elva ved Brønstadhølen. Dette er også en av mange fine høler som er mye brukt om sommeren.