Barn studerer stort troll, foto

Tid til å jakte på troll 

Du har sikkert hørt noen fortellinger om troll gjennom livet. Men har du noen gang sett et, sånn helt på ekte? iTrollheimen har gjort eventyr til virkelighet, og har gjennom flere års forskning på denne arten skapt verdens første forskningsstasjon for troll. 

Home of the Trolls 

iTrollheimen åpner dørene til et rike av natur og eventyr, og blant dets mest bemerkelsesverdige tilbud er Home of the Trolls

Her kan du trå inn i en verden hvor myter blir levende, og oppleve den fascinerende verdenen av troll i selveste Trollheimen. Med hjelp av troll-detektorer kan barna utforske og møte trollene i deres naturlige habitat. En interaktiv og lærerik opplevelse for store og små, med Småtrolløypa for de aller minste og Trollforsk for den som vil velge lengde selv. 

Home of the Trolls holder åpent fra midten av juni til midten av august. I tillegg til trolljakt kan du også bade, fiske eller padle i Langvatnet, leke og grille på Trollheimstunet, eller gå en tur i fjellheimen. Det finnes både små og store topper i umiddelbar nærhet. Hvis du våger, er det tilrettelagt for flere overnattingsmuligheter i det fri. Også må du ikke glemme å smake på det vi rindalinger kaller bakels fra Trollavvoen. 

Home of Trolls. Foto: Åse Børset / iTrollheimen
Foto: Åse Børset / iTrollheimen

iTrollheimen 

iTrollheimen ble startet av Gøran Bolme tilbake i 2014, og er en naturbasert opplevelsesbedrift som driver med teambuilding, aktiviteter og naturopplevelser i Rindal, nærmere bestemt Trollheimen. Firmaet drives av Gøran, Åse Børset og Anne Norli, hvor sistnevnte er daglig leder. 

iTrollheimen ansatte. Foto: iTrollheimen
Foto: iTrollheimen

Andre aktiviteter iTrollheimen 

  • Kampen om Trollheimen: En aktivitetsløype med oppgaveløsning, tilpasset alle aldre og anledninger – fra barnebursdag til 50-årslag. 
  • Galskapens natur: Natur, humor og mat – det beste fra alle verdener møtes til en helaften i Trollheimen. Opplev underholdning på en helt ny måte. 
  • Trialog iTrollheimen: Faglig påfyll er også viktig, derfor har Åse fått ansvaret for denne delen av teambuildingen på Trollheimstunet. Hun sitter på mye kunnskap og erfaring rundt personlighet og kommunikasjon, og skreddersyr opplegg ut fra ønsket fagområde. 

iTrollheimen, med Home of the Trolls, er mer enn bare en turistdestinasjon; det er et eventyrlig vindu til Norges rike natur og kultur. Ved å tilby en rekke opplevelser, fra den magiske verdenen av troll til ekte naturbaserte eventyr, har iTrollheimen skapt en læringsplass både for store og små. 

Home of Trolls. Foto: Åse Børset / iTrollheimen
Foto: Åse Børset / iTrollheimen